16 juli 2011 Twee weken aan het werk

Indalo.jpg

Conny en ik zijn nu weer twee weken terug op het werk. Dat is wennen zeg! In de eerste dagen dachten we: we komen van een andere planeet. Waar gaat het over. Nu merken we dat alles langzaam weer op z’n plek valt.

We merken dat we ook geestelijk moesten wennen aan de hoeveelheid informatie die je per dag te verwerken krijgt. Tijdens de fietstocht heb je daar veel minder mee te maken. Het leven is dan veel simpeler: waar gaan we naartoe, moeten we veel klimmen, waar gaan we slapen en wat eten we?

Wat we het meeste van alles missen is toch wel het buiten en in beweging zijn. De hele dag op weg zijn, het steeds ontdekken van nieuwe plaatsen en ontmoeten van leuke mensen.

Super zijn de reacties van collega’s, familie en vrienden. Iedereen is geïnteresseerd naar ons verhaal en wil graag weten hoe het geweest is. Dit vinden we erg fijn, want door het te vertellen beleven we onderdelen van onze reis opnieuw en zijn we weer even in gedachten terug bij de fantastische tocht.

Komende weken zullen we de voorbereidingen treffen voor het veilen van de aan ons beschikbaar gestelde goederen. Hou de website in de gaten voor nieuwe informatie. We zullen de website wekelijks in het weekend bijwerken.