Sponsors

We zijn trots op onze sponsors

Wil jij ook sponsor worden?

Specialist in Human Identity Styling® sinds 1993

Opleidingen NLP en SuDo Patterning
Workshops, Bedrijfstraining en Coaching
Voor Individuele- en Teameffectiviteit.

 

Onder het motto "Ontdek je weg...." biedt Bostof Interim Management en coaching activiteiten. Persoonlijke coaching van managers in het bedrijfsleven of leden van besturen, verenigingen of commissies. Bostof is eveneens inzetbaar voor detacheringsopdrachten.

Hollandse gastvriendelijkheid aan de spaanse Costa.
Hotel Barcarola is gelegen aan de romantische baai Sant Pol aan de schitterende Costa Brava. Geniet aan de Middellandse Zee van een heerlijk glas Rioja, unieke maaltijden en uitzicht van uw verblijf aan de Costa Brava.

De economische oplossing voor uw koude voeten. Elektrische vloerverwarming van Speedheat is 1mm dun. Het is onzichtbaar onder vrijwel elke vloer te plaatsen. Ongeacht of u tegels, tapijt, vinyl, natuursteen, een houten vloer of laminaat wilt leggen.

Restaurant Divinatio

Divinatio, quality cuisine is dé combinatie van heerlijk eten, een mooi glas wijn, een unieke ambiance en een schitterend uitzicht op het water, als dat geen geluk is?

Cosmo Utrecht Hoog Catharijne

Internationale haarmode in een Nederlands jasje, dat is waar we graag voor staan. Kies je voor de laatste modetrends en wil jij er trendy uitzien dan kan jouw Cosmo kapper in Utrecht op Hoog Catharijne je als geen ander adviseren.
Audi Centrum Utrecht is uw mobiliteitspartner voor midden Nederland. Met professionele middelen werken al onze goed opgeleide medewerkers aan de beste oplossing voor uw mobiliteit. Ontzorgen en kwaliteit is ons motto. Het is niet voor niets dat Audi Centrum Utrecht door Audi is uitgeroepen tot Excellent Dealer van 2011.
BiZZdesign is een toonaangevende en innovatieve organisatie, gecommitteerd om klanten te helpen bij het ontwerpen en inrichten van hun organisatie. BiZZdesign staat door haar deskundigheid en hoogwaardige dienstverlening garant voor een sterke onderneming en het succesvol realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.
Wij bieden sportmassage voor sporters en niet- sporters. De praktijk is gecombineerd met de praktijk voor fysiotherapie Centro Fysio Medico. Daarmee bieden wij u ook een directe toegang tot fysiotherapie  gespecialiseerd op het gebied van sport. En als u een sportarts nodig heeft; wij werken samen met verschillende sportartsen in de regio.

PM Vision is een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in project- en interimmanagement. Tevens adviseert PM Vision opdrachtgevers op diverse managementgebieden. PM Vision streeft naar een continue verhoging van niveau en kwaliteit van de aangeboden diensten.

Hack Consulting Services staat voor: hoogwaardig interim management en doordacht programma- en projectmanagement met ervaring in uiteenlopende branches (overheid, bedrijven en zakelijke dienstverleners).

Restaurant Solo 

Een reis door de tijd in de keuken van El Harouchi

De Franse keuken omarmd door de warmte van Marokko. Chef Mohammed El Harouchi, die zijn sporen verdiende in onder andere Parkheuvel en La Rive, combineert de overvloedige en rijke smaken van de Maghreb met de subtielere Franse keuken.

Lofen is een eigentijdse, sfeervolle zaak, waar jong en oud zich voor een lunch, borrel of diner thuis voelen. Midden in het centrum aan de voet van Nederlands hoogste kerktoren, De Domtoren.

website ontwerp en productie

Snel logoSNEL staat al drie generaties voor ervaring, kwaliteit, service en vakmanschap. U kunt bij SNEL terecht voor een deskundig en onafhankelijk advies over de juiste fiets voor ieder doel. Ook voor kleding, tassen en accessoires.

Koken begint met verbinden. Om een unieke beleving tot stand te brengen is verbinding nodig. Verbinding van mensen, kennis, ambities en ideeën. 
Alleen de juiste verbinding zorgt er voor dat wij ú een  verrassende ervaring van hoog niveau kunnen bieden. In onze keuken werken wij met vele producten, smaken en technieken. Met het gehele team streven wij er altijd 
naar om unieke gerechten te creëren. Dat maakt ons 't Brouwerskolkje

Koester datgene wat in het verleden al perfect was, maar hou een open oog op de ontwikkelingen van vandaag. Omringd door de klassieke, onvergankelijke stijl van een bijzonder gebouw geniet u in alle modern comfort  van een keuken die haar fundamenten in Frankrijk heeft, maar de inspiratie uit de hele wereld haalt.
True ColoursEindeloos grafisch betekent veel meer dan een drukkerij alleen. True Colours maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kwaliteit staat voorop. De mogelijkheden zijn eindeloos, eindeloos grafisch bij True Colours...

Koffie en thee speciaalzaak met alles om het drinken ervan tot perfect genieten te maken. Laat je aangenaam verrassen door het ruime assortiment koffiebonen en excellente theevariaties. Voor bij de koffie en thee heerlijke traktaties van verrukkelijke chocolade en bijzondere koekjes.
Gastouderservice Take Care is een geregistreerd gastouderbureau.
Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland en onderscheiden ons door onze klantgerichte benadering en vaste, lage bureaukosten.
Take Care staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Fyiotherapie Marco PoloModerne fysiotherapie praktijk in Gezondheidscentrum Marco Polo Utrecht. Fysiotherapeuten die 'up to date' zijn op het gebied van coachen en begeleiden bij diverse klachten, maar die ook een ambachtelijke massage hoog in het vaandel hebben staan.
 Al meer dan 30 jaar leveren wij vakwerk bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Wij kunnen alle grote en kleine tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Ons bedrijf is ‘Groenkeur gecertificeerd’ en ‘Exclusief geselecteerd door De Tuinen van Appeltern’ als vakbekwaam en creatief hoveniersbedrijf in de regio Utrecht.
Voor het maken van de fietsroutes door Europa zoeken wij als cartograaf en als fietsers de mooiste weggetjes, door afwisselende landschappen, langs leuke en interessante plaatsen en met zo min mogelijk autoverkeer.
Sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie op hoog niveau.
Beautycentrum Caro

Bij Beautycenter Caro kun je je heerlijk ontspannen, gun jezelf eens de tijd en verwen jezelf. Wij helpen je op weg naar een natuurlijke gezondheid en vitaliteit.

webhosting